Известие

Collapse
No announcement yet.

Май ще сменям мойта ;)....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз ако имам 2.0 8в,първо че не бих я продал,дори и да нямам пари да я карам,второ ако имам излишни пари бих си я правил-мотора,окачване,интериор,боя-да стане бижу
    Alfa 155 1.7,1.8 ex
    Alfa 166 2.4 3 ex
    155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
      Аз ако имам 2.0 8в,първо че не бих я продал,дори и да нямам пари да я карам,второ ако имам излишни пари бих си я правил-мотора,окачване,интериор,боя-да стане бижу
      Ами аз се справям с нея, защото колата е здрава(да чукна на дърво) и разхода и е нормален, като за такава кола съвсем поносим, дори съм я засичала многократно, че икономичния и диапазон е между 120-130км/ч.
      При каквато и да е равносметка е ясно, че тя дава много повече, отколкото взема.
      В последно време ме поуплаши малко с по-голям разход, но след диагностиката се разбра, че е ламбда сонда, смених я и проблема се реши Сега разхода и е съвсем нормален и колата си върви идеално , ами не ми се разделя никак с нея, 2 години я карам, справям се, кефи ме, не ме е изоставяла по пътищата(извънграда), като изключим няколко случая в града по неособено сериозни причини-свършване на бензин-газ, изгорял бушон на бензина, някой изкубал се маркуч или кабел и тези неща се оправят лесно, а някои от тях са се оправяли и от само себе си ......но пусти мераци са ме обзели сега , пък каквото сабя покаже

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
      Втора национална среща на 155

Comment

• Еми мандалото хлопна - след толкова мислене червения дизел вече си има собственик, и това за съжаление не е Милена ...
        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
          Еми мандалото хлопна - след толкова мислене червения дизел вече си има собственик, и това за съжаление не е Милена ...
          Ами да е жив и здрав собственика и дано се похвали кой е Сигурна съм, че ще е доволен от червената кукла А пък все повече се разубеждавам да се разделям с моята 155, макар че днес като разбрах, че са я оженили червената и случайно набарах ена също много добра 1.9 ТД(точно каквато търся),само единствения и недостатък е, че няма климатик Ако има как да се вгради климатик в нея, взимам я веднага, няма кво да и се чудя

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91

Comment

• Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
            Ами да е жив и здрав собственика и дано се похвали кой е Сигурна съм, че ще е доволен от червената кукла А пък все повече се разубеждавам да се разделям с моята 155, макар че днес като разбрах, че са я оженили червената и случайно набарах ена също много добра 1.9 ТД(точно каквато търся),само единствения и недостатък е, че няма климатик Ако има как да се вгради климатик в нея, взимам я веднага, няма кво да и се чудя
            Много внимателно ти следя темата и ще ти кажа че господ си знае работата. Хората се ъпгрейтват, ти искаш наопаки.
            Ризницата е най-здравата Алфа, от 15години насам и ще си остане. Колежке караш един от последните истински Алфа двигатели, здрав и непретенциозен. Нямам против дизела но точно в тоя му вариант дето искаш, си купуваш трактор под прикритие.
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
              Много внимателно ти следя темата и ще ти кажа че господ си знае работата. Хората се ъпгрейтват, ти искаш наопаки.
              Ризницата е най-здравата Алфа, от 15години насам и ще си остане. Колежке караш един от последните истински Алфа двигатели, здрав и непретенциозен. Нямам против дизела но точно в тоя му вариант дето искаш, си купуваш трактор под прикритие.
              Определено и аз мисля така...
              Ако ще е Алфа 155 трябва да е такава каквато вече имаш!!!Не ти трябва дизел след като си имаш тази красива снежанка!!!
              sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

• караи си колата по добре познато зло от колкото не познато всичко сначале знаеш за ко става вапрос

Comment

• Миленче,нищо чудно да се окаже,че брат ми е купил въпросната 155-ца.Той от доста време си търси кола,и днес пътувайки от София за Сливен,спрял да поразгледа в Пловдив и си купил червена 155 1.9Д,'96г.Не съм я виждал още,защото живее в Сливен,каза ми само,че забележките са неработещ климатик,изпуснали амортисьори на предния капак и спукани леви дръжки на вратите.Може и да не е същата,незнам,купил я е от някаква автокъща за 1800лв.
                  2011 Giulietta MA-ex
                  1995 155 1.8 TS 8V
                  2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

• Първоначално публикувано от wrc Покажи съобщение
                    Миленче,нищо чудно да се окаже,че брат ми е купил въпросната 155-ца.Той от доста време си търси кола,и днес пътувайки от София за Сливен,спрял да поразгледа в Пловдив и си купил червена 155 1.9Д,'96г.Не съм я виждал още,защото живее в Сливен,каза ми само,че забележките са неработещ климатик,изпуснали амортисьори на предния капак и спукани леви дръжки на вратите.Може и да не е същата,незнам,купил я е от някаква автокъща за 1800лв.
                    ей сега стана интересно важното е да паднала в сектант!!!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от wrc Покажи съобщение
                      Миленче,нищо чудно да се окаже,че брат ми е купил въпросната 155-ца.Той от доста време си търси кола,и днес пътувайки от София за Сливен,спрял да поразгледа в Пловдив и си купил червена 155 1.9Д,'96г.Не съм я виждал още,защото живее в Сливен,каза ми само,че забележките са неработещ климатик,изпуснали амортисьори на предния капак и спукани леви дръжки на вратите.Може и да не е същата,незнам,купил я е от някаква автокъща за 1800лв.
                      Ами точно същата е )Хахаха, браво, дано брат ти да си я кара със здраве и с кефче и да я гледа с любов, каквато е нужна задължително за 155-ците И очаквам с нетърпение да сподели впечатления

П.П. И ми е много интересно кога толкова бързо е успял да я регистрира в КАТ, защото тя е нов внос и няма номера, или пък я е закарал с друг превоз?

Comment

• Ейй,виж какви работи стават,еми със сигурност ще я видиш я на национална среща,я на италфест.
                        А иначе и на мен ще ми е интересно да чуя впечатления от този мотор.

Колата я е закарал до Сливен на ход с транзитни номера и каза ,че се е държала нормално,ускорявала доста добре и нямало сажди в огледалото,противно на очаванията му,предвид това,че прди нея караше бензинова Делта 131к.с.

За по-нататък предполагам,че той ще се регистрира и ще сподели повече.
                        Last edited by wrc; d.m.y г., 23:14.
                        2011 Giulietta MA-ex
                        1995 155 1.8 TS 8V
                        2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

• Ето и салона как изглежда в момента (трябва му леко изпиране ...) :
                          Attached Files
                          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                            Напълно съм съглсна с това, което казваш и го знам от опит, убедила съм се, че е така, иска малко внимание, дава много, наистина много, повече от очакваното и предположимото.Мераците да тествам дизел са си мераци, но наистина май господ си знае работата и е за добро, че се стекоха точно така нещата.
                            И тък като тези дни няколко човека ми се обадиха да гледат мойта 155 и след тестване проявиха интерес, искам да им кажа, ако четат в темата, че официално се отказвам от намерението си да я продавам.Нядявам се да ме разберат и да няма сърдити.
                            Ще си я карам с кеф, хъс и желание, каквито тази порода 155 поражда в изобилие.
                            Наистина, ако ще я сменям, може би си струва само с V6 или Q4
                            Благодаря ви за безценните консултации, съвети и загриженост, наистина огромна чест да карам 155 за мен е, че имам такива колеги като вас

Comment

• Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
                              Напълно съм съглсна с това, което казваш и го знам от опит, убедила съм се, че е така, иска малко внимание, дава много, наистина много, повече от очакваното и предположимото.Мераците да тествам дизел са си мераци, но наистина май господ си знае работата и е за добро, че се стекоха точно така нещата.
                              И тък като тези дни няколко човека ми се обадиха да гледат мойта 155 и след тестване проявиха интерес, искам да им кажа, ако четат в темата, че официално се отказвам от намерението си да я продавам.Нядявам се да ме разберат и да няма сърдити.
                              Ще си я карам с кеф, хъс и желание, каквито тази порода 155 поражда в изобилие.
                              Наистина, ако ще я сменям, може би си струва само с V6 или Q4
                              Благодаря ви за безценните консултации, съвети и загриженост, наистина огромна чест да карам 155 за мен е, че имам такива колеги като вас
                              правилното решение.....олекна ни на всички
                              Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                              Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                              Lancia Ypsilon '02

Comment

• Амин
                                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                                by RUBIG service

Comment

Working...
                                X